Θέλεις να αναβαθμίσεις τη συσκευή σου σε ένα καλύτερο μοντέλο ή έχεις κάποιο smartphone ξεχασμένο στο συρτάρι σου που χάνει κάθε μέρα την αξία της αγοράς του; Πούλησε το εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια επιλέγοντας την υπηρεσία Trade & Save της second go.

Φέρε την παλιά σου συσκευή σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα iRepair εντός των καταστημάτων Public και επίλεξε να εξαργυρώσεις την αξία της, είτε σε ένα νεότερο μοντέλο certified μεταχειρισμένο second go με χαμηλότερη τιμή, είτε σε υπηρεσίες επισκευής iRepair, είτε σε αγορές εντός του καταστήματος Public.

 

 

Καταλληλότητα και αξιολόγηση συσκευής:

Δεχόμαστε μια μεγάλη γκάμα μοντέλων smartphone, διασφαλίζοντας ότι η συσκευή σου είναι κατάλληλη για ανταλλαγή, ανεξάρτητα από την παλαιότητα ή την κατάστασή της. Η ομάδα των iRepair Experts κάνει μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως μάρκα, μοντέλο, λειτουργικότητα, εμφάνιση και συνολική κατάσταση της συσκευής. Ο σχολαστικός έλεγχος και η αξιολόγηση από τους ειδικούς, σου διασφαλίζει ότι θα λάβεις την πιο συμφέρουσα και ανταγωνιστική προσφορά για την παλιά σου συσκευή.

 

Ανταποδοτικό κέρδος:

Η second go πιστεύει στη διαφάνεια και το μοντέλο τιμολόγησης μας για το παλιό σου smartphone, αντανακλά αυτή τη δέσμευση. Μόλις η συσκευή σου αξιολογηθεί, σου παρέχουμε μια δίκαιη και ανταγωνιστική προσφορά, χωρίς κρυφές χρεώσεις ή εκπλήξεις. Στόχος μας είναι να σου προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή αξία για τη συσκευή σου, καθιστώντας τη διαδικασία ανταλλαγής απλή και ανταποδοτική.

 

Ασφαλής χειρισμός προσωπικών δεδομένων:

Η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας όταν πρόκειται για προσωπικά δεδομένα. Η second go δίνει προτεραιότητα στην προστασία των προσωπικών δεδομένων που μπορεί να βρίσκονται αποθηκευμένα στην παλιά σου συσκευή και διασφαλίζει τον ασφαλή χειρισμό τους σε όλη τη διαδικασία της συναλλαγής. Αν υπάρχουν δεδομένα, οι iRepair Experts θα διασφαλίσουν ότι αυτά θα διαγραφούν οριστικά πριν την διαλογή επαναφέροντας τη συσκευή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, είτε θα τα μεταφέρουν με ασφάλεια στη νέα συσκευή, εφόσον επιλέξεις αναβάθμιση σε certified μεταχειρισμένο iPhone second go.

 

Επιβράβευση με όφελος:

Όταν η παραγωγή ενός smartphone συμβάλλει στο 90% του ετήσιου αποτυπώματος άνθρακα ή όταν περίπου το 70% των εξαρτημάτων σε ένα smartphone είναι ανακυκλώσιμα, κάθε συνειδητή ενέργεια για ανακύκλωση μετράει και γι’αυτό την στηρίζουμε και την επιβραβεύουμε. Με το απλό βήμα που κάνεις για την ανακύκλωση του παλιού σου smartphone και την επιλογή να το αντικαταστήσεις με ένα certified μεταχειρισμένο second go, συμβάλλεις στην μείωση των ηλεκτρονικών απορριμάτων και υποστηρίζεις ενεργά τη δέσμευσή μας για ένα πιο πράσινο και βιώσιμο μέλλον.


Με περισσότερα από 35 σημεία second go διαθέσιμα για να απολαύσεις την υπηρεσία Trade & Save σε Ελλάδα και Κύπρο, η διαδικασία για να πουλήσεις και να κερδίσεις από την παλιά σου συσκευή είναι αξιόπιστη, γρήγορη και πιο εύκολη από ποτέ!

 

Διάλεξε σημείο second go για Trade & Save