Συχνές Ερωτήσεις

10 All Questions

Πώς μπορώ να στείλω το τηλέφωνό μου στο service εγγύησης του second go;

Όταν αγοράζεις μια μεταχειρισμένη συσκευή, η πιστοποιημένη είναι η καλύτερη και η πιο ασφαλής επιλογή. Η κύρια διαφορά τους έγκειται στην ποιότητα και την αξιοπιστία, καθώς και οι δύο τύποι συσκευών είναι μεταχειρισμένοι. Ένα second go certified μεταχειρισμένο iPhone, υποβάλλεται σε αυστηρό έλεγχο ποιότητας από τους εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς της iRepair πριν φτάσει στα χέρια σου. Τα iPhone διαθέτουν εγγύηση 24 μηνών καλής λειτουργίας και εγγύηση 12 μηνών για τη μπαταρία με δυνατότητα επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, εάν η συσκευή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του αγοραστή.  Αντιθέτως, η κατάσταση μιας μη πιστοποιημένης μεταχειρισμένης συσκευής είναι αμφίβολη γιατί βασίζεται αποκλειστικά στη χρήση και φροντίδα του προκατόχου της. Επίσης μπορεί να έχει ανακατασκευαστεί με παλαιά ή ελλαττωματικά ανταλλακτικά και να μην έχει γίνει καμία δοκιμή ή έλεγχος για να εξασφαλίζεται η ασφάλεια του αγοραστή ότι όλα λειτουργούν σωστά. Τέλος η μεταχειρισμένη συσκευή συχνά δεν διαθέτει κανένα είδος εγγύησης, πράγμα που συμβάλλει στο να καθίστανται οι μη πιστοποιημένες μεταχειρισμένες συσκευές αναξιόπιστες για αγορά.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της second go είναι η δυνατότητα να δεις από κοντά τη συσκευή που σε ενδιαφέρει, πριν την αγοράσεις. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να νιώθεις ασφαλής κατά τη διαδικασία αγοράς, ειδικά όταν αυτή γίνεται online. Με μια επίσκεψη σε ένα από τα 100 φυσικά καταστήματα iRepair και iRepair εντός των καταστημάτων Public, έχεις την ευκαιρία να εξετάσεις προσεκτικά τη συσκευή της επιλογής σου και να λάβεις άμεσα απαντήσεις σε ερωτήσεις που ενδεχομένως να έχεις. Μέσω αυτής της διαδικασίας, η second go σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη και ασφαλή εμπειρία αγοράς.

Πιστοποίηση από την iRepair σημαίνει ότι όλες οι συσκευές μας υποβάλλονται σε αυστηρό έλεγχο ποιότητας 69 σημείων, από τους έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς της. O ενδελεχής έλεγχος συνοδεύεται για κάθε συσκευή με γραπτή πιστοποίηση από την iRepair που σου διασφαλίζει την κορυφαία απόδοση και ποιότητα της συσκευής που αγοράζεις ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την ασφάλεια που νιώθεις για την αγορά σου.

Η second go έχει διασφαλίσει και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα μοντέλων, συμπεριλαμβανομένων τόσο των παλαιότερων αγαπημένων όσο και των τελευταίων εκδόσεων. Είτε ψάχνεις για ένα κλασικό μοντέλο, είτε θέλεις να αναβαθμίσεις σε νεότερο μοντέλο χωρίς να χρειαστείς να ξοδέψεις μια περιουσία, η second go προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές για να διαλέξεις.

Όλα τα πιστοποιημένα μεταχειρισμένα iPhone από τη second go είναι ξεκλειδωμένα από πάροχο και υποβάλλονται σε πλήρη επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν φτάσουν στα χέρια σου.

Κάθε συσκευή second go αποστέλλεται μέσα σε eco-friendly συσκευασία, που όχι μόνο βελτιώνει την εμπειρία του unboxing, αλλά και έχει σχεδιαστεί με σκοπό να επαναχρησιμοποιηθεί. Κάθε συσκευή συνοδεύεται από καλώδιο type-C to lightning για γρήγορη φόρτιση, εξασφαλίζοντας ότι θα διαθέτεις όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να ξεκινήσεις την εμπειρία σου με τη second go με ασφάλεια και ευκολία.

Η second go συνεργάζεται με την iRepair για επισκευές που ενδεχομένως μπορεί να χρειαστεί η συσκευή, στους πλαίσιο των 24 μηνών που καλύπτεται από της εγγύηση. Η διαδικασία είναι απλή, καθώς μπορείς να παραδώσεις τη συσκευή σου σε ένα οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα iRepair σε όλη την Ελλάδα, ή να τη στείλεις μέσω courier, με χρέωση αποστολέα. Είναι πολύ σημαντικό, να κάνεις backup της συσκευής σου, και να απενεργοποιήσεις το Apple ID σου και το Find my iPhone, καθώς υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να γίνει επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων κατά την επισκευή της και να χαθούν αποθηκευμένα δεδομένα. Μόλις η iRepair παραλάβει τη συσκευή σου, θα την επισκευάσει ή θα την αντικαταστήσει με ένα ίδιο μοντέλο, εντός 5 εργάσιμων ημερών. Στην περίπτωση που δεν είναι άμεσα διαθέσιμο το ίδιο μοντέλο, θα υπάρξει επικοινωνία και συνεννόηση με το κατάστημα αγοράς για εναλλακτικές προτάσεις. Λάβε υπόψη ότι εάν η συσκευή σου έχει υποστεί ζημιά από νερό, έχει λυγίσει ή κάποια γυάλινα μέρη έχουν ραγίσει, η εγγύηση ακυρώνεται. 

Όλα τα iPhone μας συνοδεύονται από δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών που επιτρέπει επιστροφές, ανεξάρτητα από τον λόγο. Μπορείς να παραδώσεις την συσκευή σου σε ένα οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα iRepair ή να την στείλεις με courier μέσω της παρακάτω διαδικασίας κάνοντας κλικ εδώ. Παρακαλούμε πολύ να έχεις μαζί σου την απόδειξη αγοράς.

Θέλεις να αναβαθμίσεις τη συσκευή σου σε ένα καλύτερο μοντέλο iPhone ή έχεις κάποιο παλιότερο μοντέλο ξεχασμένο στο συρτάρι σου που χάνει κάθε μέρα την αξία της αγοράς του; Πούλησε το εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια επιλέγοντας την υπηρεσία Trade&Save της second go. Φέρε το παλιό σου iPhone σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα iRepair εντός των καταστημάτων Public και επίλεξε να εξαργυρώσεις την αξία της, είτε σε ένα νεότερο μοντέλο certified μεταχειρισμένο second go με χαμηλότερη τιμή, είτε σε υπηρεσίες επισκευής iRepair, είτε σε αγορές εντός του καταστήματος Public. Μόλις η συσκευή σου αξιολογηθεί, σου παρέχουμε μια δίκαιη και ανταγωνιστική προσφορά, χωρίς κρυφές χρεώσεις ή εκπλήξεις. Στόχος μας είναι να σου προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή αξία για τη συσκευή σου, καθιστώντας τη διαδικασία ανταλλαγής εύκολη, απλή και ανταποδοτική.

Η διαδικασία παραγωγής ηλεκτρονικών συσκευών παράγει πολλά υποπροϊόντα που προκαλούν ρύπανση του αέρα και των υδάτων. Καθώς υπάρχει τεράστια ζήτηση για νέες συσκευές, υπάρχει μια συνεχής διαδικασία παραγωγής που έχει αρνητικές επιπτώσεις για το περιβάλλον. Δεν υπάρχει καμία διαδικασία παραγωγής στις μεταχειρισμένες συσκευές, δηλαδή τα ανακυκλωμένα ανταλλακτικά τοποθετούνται χειρωνακτικά, καθιστώντας τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο αποδοτική και οικολογική γίνεται. Καθώς οι μεταχειρισμένες συσκευές επαναχρησιμοποιούν και ανακυκλώνουν ανταλλακτικά που έχουν ήδη κατασκευαστεί, ο αρνητικός αντίκτυπος μειώνεται σημαντικά. Αυτό κάνει τις συσκευές second go εξαιρετικά οικολογικές και είναι ένας εύκολος τρόπος μείωσης του αποτυπώματος άνθρακα. Η επιλογή μιας πιστοποιημένης μεταχειρισμένης συσκευής όχι μόνο διασφαλίζει κορυφαία ποιότητα απόδοσης, αλλά συμβάλλει επίσης στις προσπάθειες βιωσιμότητας δίνοντας μια δεύτερη ζωή στα ηλεκτρονικά που διαφορετικά θα μπορούσαν να πεταχτούν.

4 Catelog_Category_Page

Πώς μπορώ να στείλω το τηλέφωνό μου στο service εγγύησης του second go;

Τα second go iPhone είναι Α’κατηγορίας συσκευές, σαν καινούργιες, όπου έχουν επιλεχθεί με αυστηρά κριτήρια διαλογής και έχουν υποβληθεί σε ελέγχους και πρωτόκολλα ποιότητας, με γραπτή πιστοποίηση ελέγχου και εγγύησης από τους iRepair Experts. Υπάρχει ενδεχόμενο να τύχει να παρατηρήσεις στη συσκευή κάποιο ανεπαίσθητο σημάδι χρήσης από την προηγούμενη ζωή του, που ως μεταχειρισμένο εξασφαλίζει και την προσιτή τιμή του. Η κάθε συσκευή όμως είναι 100% λειτουργική και δοκιμασμένη ότι δεν αποκλίνει σε τίποτα από τα πρότυπα του κατασκευαστή της, με τη μόνη ουσιαστικά αντιληπτή διαφορά το χαμηλό κόστος αγοράς της.

Η υγεία της μπαταρίας σε όλες τις συσκευές second go είναι από 85% και πάνω. Αυτό εξασφαλίζει ότι θα λάβεις μια συσκευή με αξιόπιστη μπαταρία, η οποία παρέχει εξαιρετική αυτονομία και βέλτιστη απόδοση. Επιπλέον, σου προσφέρουμε εγγύηση 12 μηνών για τη μπαταρία, διασφαλίζοντας έτσι ότι η συσκευή που αγοράσεις θα διατηρήσει τη λειτουργικότητά της σαν καινούργια για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η τιμή κάθε προϊόντος περιλαμβάνει όλα τα έξοδα αποστολής, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα έχεις καμία επιπλέον επιβάρυνση. Ωστόσο, τα έξοδα επιστροφής είναι υπό την ευθύνη του πελάτη και δεν συμπεριλαμβάνονται στην αρχική τιμή του προϊόντος.Για την περαιτέρω διευκόλυνσή σου, μπορείς να επιστρέψεις εντελώς δωρεάν τη συσκευή σου σε ένα κατάστημα iRepair ή iRepair Public.

Όλες οι συσκευές second go είναι 100% λειτουργικές και καλύπτονται από εγγύηση 24 μηνών για τη συσκευή και 12 μηνών για την μπαταρία. Αυτό που δεν καλύπτεται από την εγγύηση είναι φθορές από ακατάλληλη χρήση, φυσική ζημιά ή ζημιά από το νερό.