H second go είναι εδώ για να επαναπροσδιορίσει την έννοια του «μεταχειρισμένου» στον κόσμο των smartphone. Στη second go πιστεύουμε ότι το ταξίδι ενός τηλεφώνου δεν τελειώνει με τον πρώτο του κάτοχο, απλώς ξεκινάει. Η μεγάλη γκάμα μας σε πιστοποιημένα μεταχειρισμένα smartphone ενσωματώνει τον τέλειο συνδυασμό αξιοπιστίας, απόδοσης και ασυναγώνιστων τιμών, και είναι όλα προσεκτικά διαλεγμένα, όχι μόνο να ανταποκρίνονται αλλά να ξεπερνούν τις προσδοκίες σου.

 

Ποιοι είμαστε;

Είμαστε μια ομάδα λάτρεις της τεχνολογίας που είναι παθιασμένοι με τη βιωσιμότητα και την προσιτή πρόσβαση σε high-end συσκευές. Σε έναν κόσμο που εξελίσσεται συνεχώς, κατανοούμε τη σημασία του να παραμένουμε συνδεδεμένοι χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύουμε πολλά. Γι' αυτό, η αποστολή μας είναι να φέρουμε τα καλύτερα στην κατηγορία, μεταχειρισμένα smartphone που υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές και πρωτόκολλα ελέγχου διασφαλίζοντας ότι κάθε συσκευή είναι 100% λειτουργική και πληροί τα υψηλά πρότυπα κατασκευής της.

Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η δέσμευσή μας στην ποιότητα, αξία μας ακλόνητη. Κάθε συσκευή στο απόθεμά μας περνάει από μια σχολαστική διαδικασία ελέγχου 69 σημείων με  σφραγίδα πιστοποίησης από την εξειδικευμένη ομάδα της iRepair. Αυτό αυτόματα αποτελεί  την εγγύηση ποιότητας και την σιγουριά ότι θα πάρεις στα χέρια σου ένα iPhone που αν και μεταχειρισμένο, όχι μόνο λειτουργεί άψογα, αλλά θα το βλέπεις και θα το αισθάνεσαι σαν καινούργιο.

Γιατί να επιλέξεις second go iPhone;

Γιατί μπορείς να αποκτήσεις ένα high-end smartphone σε ασυναγώνιστη τιμή, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Με τη διαφάνεια στον πυρήνα των αξιών μας, παρέχουμε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση, τις προδιαγραφές και τη διαδικασία πιστοποίησης κάθε iPhone για να έχεις μια αξιόπιστη λύση και να μπορείς να νιώθεις ασφάλεια με την επιλογή σου.

 

Τι μας ξεχωρίζει:

Ποιότητα με γραπτή πιστοποίηση:

Κάθε συσκευή στο απόθεμά μας υποβάλλεται σε ένα αυστηρό πρωτόκολλο ελέγχου και διαδικασίας πιστοποίησης για να διασφαλιστεί ότι πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και λειτουργικότητας. Η ομάδα των iRepair Experts επιθεωρεί και δοκιμάζει διεξοδικά κάθε συσκευή, εξασφαλίζοντας ότι θα πάρεις στα χέρια σου ένα αξιόπιστο και κορυφαίας απόδοσης smartphone, που θα συναγωνίζεται ισότιμα την αντίστοιχη καινούργια συσκευή.

Ασυναγώνιστες τιμές:

Η προσιτή τιμή δεν πρέπει ποτέ να θέτει σε κίνδυνο την ποιότητα. Η second go είναι αφοσιωμένη στην προσφορά ανταγωνιστικών τιμών που επαναπροσδιορίζουν την αγορά, καθιστώντας την τεχνολογία αιχμής προσβάσιμη σε όλους, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα. Με μια second go συσκευή, παίρνεις τα καλύτερα και των δύο κόσμων και λες αντίο στον συμβιβασμό και την ανασφάλεια, απορρίπτοντας αναξιόπιστες μεταχειρισμένες συσκευές που απλά σου φωνάζουν μια φθηνή τιμή.

Δίκτυο φυσικών καταστημάτων:

Ανακάλυψε μόνος σου τη διαφορά second go με εύκολη πρόσβαση στο μεγαλύτερο δίκτυο φυσικών καταστημάτων.  Αν θες να δεις το επόμενο σου smartphone από κοντά ώστε να διαπιστώσεις την υπεροχή του πριν το αγοράσεις, βρίσκεις certified μεταχειρισμένα iPhone second go διαθέσιμα, σε όλο το δίκτυο καταστημάτων iRepair και εντός των καταστημάτων Public. Σε οποιοδήποτε κατάστημα επιλέξεις να εξυπηρετηθείς, θα μπορείς να περιηγηθείς στην προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή μας από πιστοποιημένα μεταχειρισμένα μοντέλα με τον τέλειο συνδυασμό εμφάνισης, ποιότητας και οικονομικής τιμής για να επιλέξεις, χωρίς καμία αμφιβολία, το νέο σου iPhone.

Υποστήριξη από εξειδικευμένη ομάδα:

Οι πελάτες μας βρίσκονται στον πυρήνα όλων όσων κάνουμε και η ικανοποίηση τους είναι προτεραιότητα μας. Είτε είσαι λάτρης της τεχνολογίας, είτε θέλεις επιλογές για έξυπνες και οικονομικές λύσεις ή απλά αναζητάς μια αξιόπιστη αναβάθμιση στη συσκευή σου, η second go είναι εδώ για να καλύψει τις μοναδικές σου ανάγκες.  Απ’ τη στιγμή που θα επιλέξεις μια second go συσκευή, η έμπειρη ομάδα μας είναι έτοιμη να απαντήσει τις ερωτήσεις σου, να καλύψει τυχόν ανησυχίες σου, να σου εξηγήσει τα σημεία υπεροχής των μεταχειρισμένων συσκευών second go, και να σε βοηθήσει σε κάθε βήμα διασφαλίζοντας ότι αισθάνεσαι ασφαλής με την αγορά σου.

Ανάσα στο περιβάλλον:

Επεκτείνουμε τη διάρκεια ζωής των smartphone και δίνουμε μια ανάσα στο περιβάλλον. Αγκαλιάζοντας τις αρχές της βιωσιμότητας, επανασχεδιάζουμε τον κύκλο ζωής των συσκευών, συμβάλλουμε στη μείωση των ηλεκτρονικών απορριμμάτων και στην ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων της παραγωγής συσκευών.  Στη second go δεν πουλάμε μόνο τηλέφωνα. Καλλιεργούμε μια κοινότητα που εκτιμά τις έξυπνες επιλογές, τόσο για την τσέπη όσο και για τον πλανήτη μας, και διαλέγει συνειδητά second go αναγνωρίζοντας ότι κάθε iPhone μας αφηγείται περήφανα την ιστορία μιας δεύτερης ευκαιρίας. Μαζί κάνουμε μια επιλογή για ένα πιο βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον μέλλον, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.